2012-01-31 08:36:54• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - minden pletyka megtalálja

Napi horoszkóp január 31.-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Sikerült feltöltődnie a hétvégén, és most újult lendülettel vág bele a munkájába. Ne hagyja, hogy kötözködő, irigy, akarnok erők megállítsák lendületét. Van valaki, aki régóta nyomasztja. Legyen bátor, mutasson neki ajtót!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Új ismeretség melengetheti fel szívét. Még, ha túl is van netán élete delén, akkor sem kellene minden újról lemondania. A flört még nem megcsalás, és kimondottan fiatalít. Lelje örömét egy ellenkező nembeli hódolatában!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Önt minden pletyka megtalálja, fő információs központja lehet munkahelyének. Csak arra vigyázzon, hogy ne akarja a saját javára forgatni a lapokat. Könnyen az intrikus szerepkörben találhatja magát. Ez nem válik a javára.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Végre felenged a fagy kedvese, és ön között, és sikerül megtalálniuk a közös hangot. A baj csak az, hogy most már idő nincs a romantikára. A hétfői rohanásban is találjanak azért időt, és helyet a meghittségre!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Bármily mélyek is az érzelmei, ön hajlamos eltitkolni azokat. Talán valami rosszul értelmezett szemérmesség, vagy taktikusság miatt, de mindenképp rosszul teszi, ha így van. Fedje fel szíve lángolását! Most meghallgatják!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Talán elkeserítik az állandó viták, amit a kedvesével, szeretteivel kell folytatnia. Sok múlik azonban az ön belátásán is. Ha pedig végképp nem bírnak dűlőre jutni, meg kell fontolni a költözködést is. A távolság néha összehoz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Jól indulhat ez a hét. Ön megfontolt, türelmes, és rendkívül megbízható munkatárs. Ezt pedig végre a főnökei is észreveszik. A riválisai, akárhányan vannak, képtelenek kiütni a nyeregből. Keressen köztük is szövetségest!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Munkahelyi változások borzolhatják kedélyét. Ne üljön fel a szokásos félelemből táplálkozó pletykálkodásnak. A változás akár a javára is válhat. Bízzon az erejében és a tudásában. És tegyen róla, hogy mások is bízzanak önben!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Kitartó munkálkodása, megbízhatósága volt eddig is alapja a családi életének. Szüksége lehet azonban a szokásosnál több támaszra is a kedvesétől, szeretteitől. Ne vegyen magára minden terhet, beszélje meg, ossza meg velük!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Hiába a nagy ő, aki megjelent életében, a kapcsolat mégsem olyan, mint amit elvárt volna. Próbálja meg megnyitni a szívét, és befogadni a kedvest. Talán nem baj, ha nem minden az elvárások szerint történik. Feledje a sablonokat!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ön az álmodozás nagymestere. Azért ne sértődjön meg, ha nem mindenki követi. Legyen megértőbb, és elnézőbb az ön környezetében élők ízlését, elvárásait, álmait illetően. Lehet, hogy egyszerűbbek, de azért nem kevéssé nagyszerűek ők.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Amit tavaly nem tudott, idén befejezheti. Az sem baj talán, ha nem maradéktalanul úgy történik, ahogy azt remélte volna. A teljesség nem jelent tökéletességet. A lényeg, hogy szíve-lelke benne van, és ez látszik is.

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: